Největší hackathon otevřených dat je tady!

| Aktuality | Fond Otakara Motejla | Vše

Největší hackathon nad otevřenými daty je zpět. Po třech úspěšných pražských ročnících se přesouváme do Brna, kde se potkáme 26. – 28. května 2017!

Máte nápady jak využít brněnská otevřená data? Vyvíjíte inovativní aplikace, které mají ambice zlepšit život ve městě? Jste grafik anebo grafička a máte chuť vytvářet design pro skvělé aplikace, či vizualizovat data? Chcete ukázat, co dokážou aktivní občané, když dostanou k dispozici data, technologie a mentory?

Přihlaste se na #BrnoHacks a podílejte se na projektech, které pomůžou otevřít data a vytvoří z Brna lepší místo k životu.

Registrovat se můžete zde.

prague_hacks-5

Nemůžete se akce zúčastnit, ale víte o někom, pro koho je jako stvořená? Šiřte prosím tuto pozvánku nebo facebookovou událost dál, ať se nás v Brně potká co nejvíce!

Vzhledem k omezené kapacitě prostoru Vám bude potvrzení Vaší účasti zasláno poté, co se registrace 10. května uzavřou. Účastnicky poplatek, splatný po potvrzení účasti, činí 250 Kč. K dispozici dostanete střechu nad hlavou, snídaně, obědy a večeře, pravidelné dodávky kávy a nealkoholických nápojů, cloudové technologie, odborný mentoring a skvělou atmosféru.

Více na: brnohacks.cz.

Těšíme se na Vaši účast!