Závěrečná mezinárodní konference programu Dejme (že)nám šanci

| Aktuality | Dejme (že)nám šanci

Mezinárodní konference Dejme (že)nám šanci se koná již za tři týdny. Otevře nejrůznější témata a umožní setkání s největšími odborníky v daném oboru. Zaměří se především na aktuální trendy a výzvy v oblasti genderové rovnosti a genderově podmíněného násilí. Konference Vám také umožní zapojit se do mezinárodní debaty a položit otázky těm nejpovolanějším v oboru. 

Název: Dejme ženám šanci a mužům příležitost

Datum: 7. – 8. listopadu 2017

Místo: Hotel International Praha

REGISTROVAT NA KONFERENCI SE NYNÍ MŮŽETE ZDE 

Za účasti českých i zahraničních odborníků se pokusíme podnítit mezinárodní debatu a zodpovědět tyto otázky: Jaké jsou aktuální postoje k genderové tématice v ČR a v Evropě? Jsou feministické hodnoty obecně přijímané nebo je třeba si je znovu připomenout? Která témata jsou nyní “trendy” a jak současné společenské klima ovlivňuje výzvy, kterým v současné době čelíme? Jakou roli sehrávají muži a je zapojení mužů a podpora žen muži klíčem k úspěchu?

Na konferenci vystoupí chorvatská spisovatelka a feministka Slavenka Drakulić, americký sociolog a přední feminista Michael Kimmel a Agnès Hubert, prezidentka evropského feministického think tanku Gender5+.

Jednotlivé řečníky Vám také postupně představíme na našem Facebooku

 

Více na www.dejmezenamsanci.cz