Hledáme koordinátora/ku komunikace a fundraisera/ku

| Aktuality | Nezařazené

Přidejte se k nám. Pokud jste komunikativní, kreativní, samostatní a chce vědět, jak vypadá práce v nadaci podporující demokracii a občanskou společnost, tak patříte mezi nás.

Koordinátor/ka komunikace

Baví vás komunikace, psaní textů a sociální sítě? Nebojíte se nových výzev a chcete svou prací přispět k rozvíjení demokratických hodnot a posilování občanského sektoru v naší zemi? Hledáte práci, kde se nebudete nudit a kde budete součástí skvělého týmu, který staví na důvěře a kolegialitě? Nechybí vám zodpovědnost a nadhled?

Pojďte pracovat jako koordinátor/ka komunikace do Nadace OSF! Budete mít na starost zejména prezentaci nadace na online kanálech a podílet se na plánování a koordinaci komunikačních kampaní. 

Více informací najdete zde

Hledáme fundraiser/ka

Umíte druhé zaujmout a získat pro dobrou věc? Jste typ člověka, který přirozeně a snadno komunikuje s lidmi z různých oborů? Umíte plánovat i improvizovat? Hledáte různorodou práci a chcete být součástí týmu, který staví na důvěře a kolegialitě? Nechybí vám zodpovědnost a nadhled?

Pojďte pracovat jako fundraiser/ka do Nadace OSF! Budete mít na starost komunikaci s dárci nadace, organizovat akce pro ně a podílet se na finančním plánování nadačních projektů a programů.

Více informací najdete zde