Vzdělávejte se v Akademii Stronger Roots! Získejte přístup k webinářům zdarma

| Aktuality | Stronger Roots

Víte, jak získat více příznivců? Chcete zaujmout dárce, oslovit dobrovolníky a posílit fundraising a komunikaci? Právě teď můžete získat přístup k záznamům z webinářů Akademie Stronger Roots s těmi nejpovolanějšími expertkami a experty. Neváhejte –⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠ čas máte jen do konce července!

V Akademii Stronger Roots jsme pro vás připravili sérii webinářů s těmi nejpovolanějšími expertkami a experty, kteří vám pomohou rozvíjet potenciál vaší organizace. Až do 31. července 2024 se můžete registrovat a získat přístup k online záznamům s odbornicemi a odborníky na fundraising, komunikaci a budování komunit. 

Webináře Akademie Stronger Roots jsou po registraci pro všechny zástupkyně a zástupce organizací občanské společnosti zdarma. A co všechno se naučíte?

Jak začít s budováním komunity

Co je to komunita u organizací občanské společnosti a jak ji posilovat? Jak poznat lidi, kteří se o vaše téma zajímají, přivést je k vám a dát jim možnost se zapojit? Co vše můžete od své komunity získat a co jí na oplátku dát? Nejen tyto otázky zodpoví Marie Peřinová z Nadace OSFKlára Joklová z Wikimedia ČR a Patrik Simon z Greenpeace.

Storytelling a budování komunit

Jak využít vyprávění příběhů při budování komunit? Jak autenticky oslovovat cílové skupiny a získávat prostřednictvím vyprávění příběhů příznivce? Umění vysvětlit naše téma, i když je složité, přiblíží Martin Vasquez. Ředitelka organizace Pěšky městem Petra Syrová se podělí o svůj příběh, ve kterém značka není jen logo a rebranding je cestou, jak oslovit nové příznivce a posílit vztahy s těmi stávajícími.

Motivace dobrovolníků a budování komunit

Jak pracovat s dobrovolníky nebo příznivci, kteří organizaci věnují svůj čas, a vytvářet z nich silnou základnu? Jaké jsou klíčové motivace dobrovolníků a jak je dále rozvíjet? Webinář kromě odpovědí na tyto otázky přinese konkrétní zkušenosti z vybraných organizací. Těšit se můžete na Hanu Vosmíkovou, ředitelku Hestia, Lenku Kadeřábkovou z INEX SDA a Renátu Hajnovou z Open House Praha, z.ú.

Jak z dárců udělat komunitu?

Na vztazích záleží aneb jak na budování vztahů s dárci? Jak o vztahy s dárci správně pečovat? Jak využít sílu komunity dárců nad rámec finanční pomoci? Webinář kromě odpovědí na tyto otázky přinese zkušenosti z konkrétních organizací. Těšit se můžete na Sámira Shanáaha, z Amnesty International, Moniku Havlovou ze Sue Ryder a Ondřeje Suka z AutoMat.