Staň se stipendistou/kou Nadace OSF

| Aktuality | Vše

Ahoj, jmenuji se Martin. Jsem Rom, studuji bakalářský obor Filosofie a religionistika na Jihočeské univerzitě v Českých Budějovicích a jsem stipendistou Nadace OSF.

Dokončuješ střední školu a uvažuješ o studiu na vysoké? Máš obavy, že to nezvládneš? Jsi jediný Rom, který studuje na střední škole, a máš pocit, že Romové nestudují? Cítíš se sám? Pokud jsi na některou z otázek odpověděl ANO, tak neváhej, připoj se k nám a staň se stipendistou Nadace OSF. Stačí zaslat přihlášku a projít přijímacím pohovorem.
romske_stip_02_1
S Nadací OSF Tě čeká poznávaní nových věcí, zajímavých lidí a také získávání zkušeností. Díky podpoře budeš moct bez starostí studovat a budeš se mít o koho opřít. K dispozici Ti bude celý tým stipendijního programu, ostatní stipendisté, a navíc i Tvůj mentor, který Ti může pomoc například s hledáním pracovní stáže. Mentora ale můžeš využít jednoduše i jako přítele, kterému se můžeš se vším svěřit a nechat si od něj v lecčem poradit.

Budeš mít možnost zúčastnit se zajímavých akcí a debat. Já byl díky Nadaci OSF loni poprvé v životě na festivalu Khamoro, což bylo vždy mým snem. Díky pracovní stáži můžeš pracovat na nejrůznějších projektech, které Ti oživí životopis.

Nejlepší na tom je, že získáš nové přátele, poznáš zajímavé osobnosti, a navíc se staneš členem stipendijní rodiny Nadace OSF. Přijď mezi nás a buď hrdým studujícím Romem. Av maškar amende!

Více na www.osf.cz.

Martin, studuje obor Filosofii a religionistiku na Jihočeské univerzitě