DOTAZNÍK: COVID-19 a potřeby neziskových organizací

| Aktuality | Nezařazené

Podělte se s námi o výzvy, kterým čelíte v době epidemie. Za Nadaci OSF bychom chtěli požádat VŠECHNY NEZISKOVÉ ORGANIZACE o vyplnění krátkého dotazníku, kterým chceme zmapovat dopady současné krize a komplexní potřeby neziskového sektoru. Dotazník můžete vyplňovat do 8. dubna. Záleží nám na tom, aby dopady epidemie COVID-19 na neziskové organizace a jejich klienty byly co nejmenší a organizace získaly potřebnou podporu, ať už je jakákoliv. Pomozte nám identifikovat ty nejzásadnější problémy, kterým ve svých organizacích čelíte, a potřebná opatření, která Vám umožní pokračovat ve své práci. Cílem průzkumu je získat relevantní data za celý neziskový sektor v České republice (bez ohledu na tematickou i geografickou oblast působení).

VYPLNIT DOTAZNÍK MŮŽETE ZDE

Vzhledem k současnému kontextu uvítáme odpovědi, které nejsou anonymní, abychom vás mohli kontaktovat přímo, pokud upozorníte na naléhavou záležitost. Vaše individuální odpovědi nebudeme nikde zveřejňovat. Data budou analyzována, agregována a zveřejňována synteticky, aniž by bylo zveřejněno jakékoli jméno osoby nebo organizace. 

Jsme přesvědčeni, že pro efektivní jednání s veřejnou správou, podnikateli či individuálními dárci o podpoře a udržení akceschopnosti neziskového sektoru budeme potřebovat mít dobrá data o tom, jak si celý sektor stojí a kam směrovat největší podporu.