Jak vytvářet komunity příznivců? Získejte know-how od předních osobností!

| Pozvánky | Stronger Roots

Jak se buduje komunita v prezidentské kampani? A jak získat nové dárce a příznivce? Michaela Lebeda, Jan Mašek, Vít Horký nebo Barbora Pšenicová – ti a mnoho dalších vás provedou workshopy, debatami a přednáškami na celodenní akci S komunitou v zádech, která vás čeká už ve čtvrtek 23. května 2024. Buďte u toho s námi!

Silná komunita je motor, který vás posouvá kupředu, ať už je moře klidné nebo pořádně rozbouřené. Přijďte se inspirovat a sdílet zkušenosti, jak vytvářet komunity kolem organizací občanské společnosti. Budeme diskutovat o tom, co nám komunita dává a co musíme dát my jí, aby žila. Poslechneme si příběhy, jak se navazují a utužují vztahy s příznivci v prezidentské kampani, v neziskovkách či ve startupech, a představíme tipy a triky zkušených lídryň a lídrů budování komunit. 

Akce je zdarma a je určena pro zkušené i začínající pracovnice a pracovníky z organizací občanské společnostidobrovolnice a dobrovolníky, občansky aktivní jednotlivce a zástupce neformálních iniciativ. Neváhejte a registrujte se do čtvrtka 16. května 2024!


Akci S komunitou v zádech pořádá Nadace OSF v programu Stronger Roots, ve kterém podporujeme organizace občanské společnosti v Česku, na Slovensku a v Maďarsku, aby zapojovaly lidi kolem sebe a vytvářely si široké komunity příznivců, dárců, dobrovolníků a partnerů. Díky nim se stávají odolnějšími a zároveň mohou efektivněji přispívat k řešení společenských problémů. Program Stronger Roots financuje Evropská unie.