Podpořte svou dárcovskou kampaň z matchingových grantů

| Stronger Roots

Jste nezisková organizace a chcete se naučit připravit úspěšnou dárcovskou kampaň v online prostředí? Požádejte si o grant na podporu dárcovských kampaní ve výzvě, kterou v programu Active Citizens Fund vyhlašuje Nadace OSF 9. února.

Celé znění výzvy ke stažení zde

Komu je výzva určena? Neziskovým organizacím, které chtějí oslovit prostřednictvím online fundraisingové nebo crowdfundingové kampaně své příznivce, podporovatel a dárce, a zapojit je nejen do svých aktivit, ale zároveň od nich získávat finance na svou činnost nebo realizaci svých projektů. Díky tzv. matchingového  grantu bude finální příspěvek podporovatelů v realizované dárcovské kampani zdvojnásoben. Kampaň musí být součástí projektu zaměřeného na Občanskou participaci, tj. jeho cílem musí být zapojování občanů do aktivit a dění ve veřejném prostoru nebo  do plánování a rozhodování obce/státu. Podmínkou pro podání žádosti je, že žadatel je registrován nejméně jeden rok jako nezisková organizace v České republice. 

Co získáte? Program podpoří projekty v délce 6-12 měsíců formou matchingu 1:1, tzn. zdvojnásobí částku vybranou od dárců v rámci kampaně ve výši od 1 000 do 4 000 eur na jeden projekt/kampaň. Vybrané organizace získají z programu společně s matchingovým grantem také konzultace zdarma na přípravu kampaně.

Uzávěrka pro podání žádostí o grant je v úterý 6. dubna 2021 ve 12:00 hodin.

Více informací o výzvě naleznete na webu programu v sekci Dokumenty pro žadatele a v tabulce Plánované grantové výzvy programu Active Citizens Fund. Nebo se prosím registrujte zde na informační webinář pro žadatele, který proběhne online ve čtvrtek 25. 2. 2021 od 12:30 hodin.

Konzultace pro zpracování žádostí poskytuje e-mailem nebo telefonicky po celou dobu trvání výzvy koordinátorka programu:
Khrystyna Verbytska: konzultace@activecitizensfund.cz, mobil: 778 711 271

   
.