Jak hlavou prorazit zeď: Křest publikace Advokačního fóra

| Pozvánky | Advokační práce

V pátek 17. listopadu pokřtíme zbrusu novou publikaci Advokačního fóra Nadace OSF. Připojte se k Týdnu svobody a oslavte spolu s námi demokracii a občanskou společnost – jste srdečně zváni! 

Demokracie je zodpovědností nás všech. V Česku máme tisíce každodenních hrdinek a hrdinů. Patří mezi ně ti, co prosazují veřejně prospěšné změny, upozorňují na slepá místa v systému a pomáhají najít hlas těm, kteří nejsou slyšet. Zveme vás na křest publikace Štěpána Drahokoupila a Petra Machálka z Advokačního fóra Nadace OSF Jak hlavou prorazit zeď: O čtyřech lokálních advokačních kampaních, kterou jsme připravili s podporou Nadace Via a programu Active Citizens Fund. 

KDY: pátek 17. listopadu 2023 od 18.00

KDE: Kavárna Husovka, Husova 242/9, Praha 110 00

Přijďte zjistit, jak hlavou prorazit zeď, a připijte si s námi na demokracii a občanskou společnost!

Celý program Týdne svobody najdete zde.

 

Projekt je podpořen v rámci programu Active Citizens Fund, jehož cílem je podpora občanské společnosti a posílení kapacit neziskových organizací. Cílem programu je dále inspirace k aktivnímu občanství a pomoc znevýhodněným skupinám. Program Active Citizens Fund vstoupil do České republiky v září roku 2019 s cílem podpořit neziskové organizace nehledě na jejich velikost a zkušenosti. V České republice jej spravuje konsorcium, které tvoří Nadace OSF, Výbor dobré vůle – Nadace Olgy Havlové a Skautský institut.