Otevíráme Akademii Stronger Roots – vzdělávejte se s námi!

| Aktuality | Stronger Roots

Víte, jak získat více příznivců? Chcete zaujmout dárce, oslovit dobrovolníky a posílit fundraising a komunikaci? Pomůžeme vám probudit vaši komunitu – přihlaste se na naše webináře! V Akademii Stronger Roots jsme pro vás připravili sérii online setkání s těmi nejpovolanějšími expertkami a experty, kteří vám pomohou rozvíjet potenciál vaší organizace.

Pojďte se s námi vzdělávat, prohlubovat know-how a čerpat inspiraci z praxe. Už v lednu 2024 startujeme Akademii Stronger Roots, kde se na čtyřech online setkáních dozvíte vše o budování komunit, efektivní komunikaci i fundraisingu.

Webináře Akademie Stronger Roots jsou pro všechny zástupkyně a zástupce organizací občanské společnosti zdarma – registrujte se!

 

Jak začít s budováním komunity

KDY: 24. ledna 2024 od 14:00 do 16:00

Co je to komunita u organizací občanské společnosti a jak ji posilovat? Jak poznat lidi, kteří se o vaše téma zajímají, přivést je k vám a dát jim možnost se zapojit? Co vše můžete od své komunity získat a co jim na oplátku dát? Nejen tyto otázky zodpoví Marie Peřinová z Nadace OSF, Klára Joklová z Wikimedia ČR a Patrik Simon z Greenpeace

Storytelling a budování komunit

KDY: 21. února 2024 od 14:00 do 16:00

Jak využít vyprávění příběhů při budování komunit? Jak autenticky oslovovat cílové skupiny a získávat prostřednictvím vyprávění příběhů příznivce? Umění vysvětlit naše téma, i když je složité, přiblíží Martin Vasquez. Ředitelka organizace Pěšky městem Petra Syrová se podělí o svůj příběh, ve kterém značka není jen logo a rebranding je cestou, jak oslovit nové příznivce a posílit vztahy s těmi stávajícími.  

Motivace dobrovolníků a budování komunit

KDY: 27. března 2024 od 14:00 do 16:00

Jak pracovat s dobrovolníky nebo příznivci, kteří organizaci věnují svůj čas, a vytvářet z nich silnou základnu? Jaké jsou klíčové motivace dobrovolníků a jak je dále rozvíjet? Webinář kromě odpovědí na tyto otázky přinese konkrétní zkušenosti z vybraných organizací. Těšit se můžete na Hanu Vosmíkovou, ředitelku Hestia, Lenku Kadeřábkovou z INEX SDA a Renátu Hajnovou z Open House Praha, z.ú.

Jak z dárců udělat komunitu?

KDY: 24. dubna 2024 od 14:00 do 16:00

Na vztazích záleží aneb jak na budování vztahů s dárci? Jak o vztahy s dárci správně pečovat? Jak využít sílu komunity dárců nad rámec finanční pomoci? Webinář kromě odpovědí na tyto otázky přinese zkušenosti z konkrétních organizací. Těšit se můžete na Sámira Shanáaha, vedoucího fundraisingu Amnesty International

Webináře jsou součástí programu Stronger Roots ve kterém Nadace OSF pomáhá organizacím občanské společnosti, aby si vytvářely silné komunity příznivců. Program Stronger Roots realizuje Nadace OSF ve spolupráci s think-tankem Glopolis, Nadáciou otvorenej spoločnosti a NIOK Foundation v Česku, Maďarsku a na Slovensku. Program financuje Evropská unie.

 

Za názory vyjádřené v tomto článku odpovídají výlučně autoři, článek nutně nereprezentuje názory Evropské unie. Za využití informací nenese ani Evropská unie, ani dárce grantu odpovědnost.